Tia Cohen Avec Edith Piaf

10 elokuun, 2019
KOUVOLAN KOMIA-KÄVELYKATU MANSKI
Tia Cohen Avec Edith Piaf

Kävelykatu  Manski muuntautuu pieneksi Pariisiksi elokuun alussa , kun Tia Cohenin tähdittämä Edith Piaf-esitys saapuu ensimmäistä kertaa Kouvolan Komiaan.

Tätä ainutlaatuista esitystä on toivottu jo pitkään nähtäväksi Kouvolassa ja vihdoinkin saamme kokea tämän.

Tia Cohenin Piaf-ilta on nostanut esille tunteita ympäri Suomea jo usean vuoden ajan. Hänet on nähty esiintymässä mm. Finlandia-talolla, Riku Niemi Orchestran solistina, pienissä ja isoissa ravintoloissa, TV:ssä ja radiossakin. Missä tahansa esitys on koettu, on se jättänyt katsojiin syvän tunnejäljen, aidon kokemuksen 1940-ja 50-luvun pariisilaisesta kulttuurista. Nyt ”Punavuoren Varpunen”, Tia Cohen orkestereineen on valmistanut kokonaisvaltaisen illan Edith Piafin musiikin parissa, johon sisältyy niin teatterillisia kuin audiovisuaalisia osia.

Tia Cohen on punahuulinen, syntyperäinen pariisitar. Hän on räväkkä, tunteellinen, ranskalaiseen tapaan puhelias ja energinen. Pitkään Helsingin Punavuoressa asuneena Tia on ansainnut arvonimen ”Punavuoren varpunen”. Sillä viitataan Tian suurieleiseen, ja sydämeenkäyvään kykyyn muuttaa esiintymisellään Punavuorelaisbaarien tunnelma vastaamaan Pariisilaiskapakoiden tiivistä, elämänmakuista sykettä.

Tämän kokemuksen haluat kokea! Ole paikalla ajoissa! 

Tia Cohenin kanssa esiintyvät Suomen eturivin muusikot

* Haitaristi Joose Ojala voitti Kultaisen Harmonikka -kilpailun toisen sijan 2015.

* Kapellimestarina on kitaristi Aki Hauru joka keikkailee mm. Django Collective Helsinki kokoonpanossa ja yhtyeessä Soul Sisters.

* Viulisti Mauri Saarikoski työskentelee Helsingin kaupunginorkesterissa sekä soittaa Dallapé kokoonpanossa.

 

 

Share:
2018 TiaCohen.com, website by Asko Salminen/ www.salminen.ee
EnglishFinnishSpanish