STYLISTI

TIA COHEN

Tian eroottisrunollinen tyylitaju leijailee kevyesti kaupungin ytimessä iskien ratakiskon painavuudella. Pariisilaisen tarkalla silmällä valituille yksityiskohdille tulee merkityksiä, jotka saavat kokonaisuudet elämään. Jokainen Tian tekemistä töistä: lukuisista lehtien kansista, muotiartikkeleista, musiikkivideoista ja muotinäytöksistä on noussut tavanomaisen yläpuolelle, antaen vastaanottajalleen kuvan siitä mihin muoti, elämä ja kauneus on vasta menossa.

Vuosien aikana Tian osaamisesta on saanut nauttia esimerkiksi huippumalli Ninja Sarasalo, jolle Tia toimi vuosia henkilökohtaisena stylistinä.  Kuvaaja Minna Annola, Olga Poppius monien muiden mukana, ovat palanneet Tian tyyleihin, halutessaan rakentaa uusia merkittävyyksiä.

Useat artistit ovat luottaneet Tiaan halutessaan lisätä omaan taiteeseensa heidän henkeensä sopivan ulkoasun kuvauksiin, tai vaikkapa koko uraansakin. Juuri Tian ainutlaatuisuus on sellainen, josta myös esiintyvän artistin kannattaa nauttia.

Kenties merkittävimpänä yksittäisenä kommenttina nousee suomalaisen tyylin suurvaikuttajan Play it Again Sam -muotiliikkeen omistajan, Arja Könösen kommentti Tian stailaamasta Helmut Newton underground -muotinäytöksestä: ”Kertakaikkisesti hienoin koskaan nähty näytös”.

Esiintyvänä artistina Tia todella tietää, miten ihmisten eteen mennään ja jätetään mieliin pysyvästi positiivinen mielikuva. Kun näet Tian kantavan kirpputorilta avainperiä, muovikukkia, mekkoja, polkupyörän raatoja ja hiekkasäkkejä, niin tiedät, että uusi suomalainen muoti on syntymässä silmiesi edessä.

Ota yhteyttä, ja tee Tian kanssa tyylin seuraava kausi.

 
https://youtu.be/rvcwJs28_sYhttps://youtu.be/sip2y8SERBMhttps://youtu.be/ebp8x6pN6_Uhttps://youtu.be/mQ3bCukm3FM
Share:
2018 TiaCohen.com, website by Asko Salminen/ www.salminen.ee
EnglishFinnishSpanish