JUONTAJA

Tia Cohen

Ranskalaisen avoin ja kupliva Tia Cohen nostaa tapahtumasi uudelle tasolle. Ripaus eksotiikkaa, ikiaikaista kulttuurista sivistystä, kielitaitoa ja läheisyyttä antaa sinun tapahtumasi vieraille tunteen siitä, että he ovat tärkeitä. Kun mietit miten tehdä tapahtumasta erottuva ja mieleen jäävä, kannattaa valita sen vetäjäksi sellainen, joka jo itsessään heittäytyy positiivisella asenteella ihmisen lähelle.

Tian juontajan ura alkoi jo 1990-luvun alussa MTV3:n legendaarisessa nuoriso-ohjelmassa Jyrkissä. Sieltä polku vei luonnollisesti ajan suosituimmalle nuorisokanavalle MoonTV:lle, jossa Tia juonsi popmusiikkiohjelmaa, sekä tuotti ja juonsi omaa muotiohjelmaa.

Vuosien saatossa Tian esiintyjän elämään on mahtunut lukuisia tapahtumia kaikista messuista, pienistä intiimeistä illanvietoista aina suurille lavoille kuten Tampere-talon isoon saliin asti.

Tiaa on hyvä ajatella taikurina, joka oman magiikan keinoin kääntää synkimmänkin mielen iloiseksi, yksinäisimmänkin hän saa tuntemaan seurallisuutta ja nostaa kurttuisimmankin alahuulen nuorekkaaseen virneeseen. Tee sinäkin Tian kanssa merkittävä tilaisuus, jossa ihmeitä todella tapahtuu tunne-elämän puolella.


Share:
2018 TiaCohen.com, website by Asko Salminen/ www.salminen.ee
EnglishFinnishSpanish