RANSKALAINEN ILTA – EDITH PIAF AVEC TIA COHEN

2 marraskuun, 2019
TURKU
Logomo
RANSKALAINEN ILTA – EDITH PIAF AVEC TIA COHEN

Logomon Teatro-sali muuntautuu pieneksi Pariisiksi marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna, kun Tia Cohenin tähdittämä Edith Piaf-show saapuu kahdeksi illaksi Turkuun.

Ranskalaisen illan tematiikan kruunaa ranskalaisen menu’n sisältävä 3 ruokalajin show & dinner-ruokailu, joka nautitaan ennen esitystä lavan edustalta. Pikkujoulukauteen sijoittuva tyylikäs show on kokonaiselämys, jossa ranskalainen ilta näkyy aina Teatron sisäänkäynnistä jatkoihin asti.

Édith Piaf avec Tia Cohen et L’Orchestre Noír. Tia Cohen on punahuulinen, syntyperäinen pariisitar. Hän on räväkkä, tunteellinen, ranskalaiseen tapaan puhelias ja energinen. Pitkään Helsingin Punavuoressa asuneena Tia on ansainnut arvonimen ”Punavuoren varpunen”. Sillä viitataan Tian suurieleiseen, ja sydämeenkäyvään kykyyn muuttaa esiintymisellään Punavuorelaisbaarien tunnelma vastaamaan pariisilaiskapakoiden tiivistä, elämänmakuista sykettä.

Tia Cohenin Piaf-ilta on nostanut esille tunteita ympäri Suomea jo usean vuoden ajan. Hänet on nähty esiintymässä mm. Finlandia-talolla, Riku Niemi Orchestran solistina, pienissä ja isoissa ravintoloissa, TV:ssä ja radiossakin. Missä tahansa esitys on koettu, on se jättänyt katsojiin syvän tunnejäljen, aidon kokemuksen 1940-ja 50-luvun pariisilaisesta kulttuurista. Nyt ”Punavuoren Varpunen”, Tia Cohen orkestereineen on valmistanut kokonaisvaltaisen illan Edith Piafin musiikin parissa, johon sisältyy niin teatterillisia kuin audiovisuaalisia osia.

 

 

Tia Cohenin kanssa esiintyvät Suomen eturivin muusikot:

Kapellimestarina on kitaristi Aki Hauru joka keikkailee mm. Django Collective Helsinki kokoonpanossa ja  yhtyeessä Soul Sisters.
Viulisti Mauri Saarikoski työskentelee Helsingin kaupunginorkesterissa sekä soittaa Dallapé kokoonpanossa.
Klarinetisti/saksofonisti Joonas Salomaa soittaa Riku Niemi Orchestrassa ja Great Helsinki Big Bandissä.
Haitaristi Joose Ojala voitti Kultaisen Harmonikka -kilpailun toisen sijan 2015.
Kontrabassossa Joonas Tuuri  soittaa Bowman Triossa sekä Lithium kokoonpanossa.

Share:
2018 TiaCohen.com, website by Asko Salminen/ www.salminen.ee
EnglishFinnishSpanish