Ranskalainen Chanson ihastuttaa Kivitipussa ensimmäistä kertaa!

14 maaliskuun, 2020
7:00 pm

Ranskalainen Chanson ihastuttaa Kivitipussa ensimmäistä kerta!

Tia Cohen on punahuulinen, syntyperäinen pariisitar. Hän on räväkkä, tunteellinen, ranskalaiseen tapaan puhelias ja energinen. Tia on erittäin mielenkiintoinen, suomalaisessa ympäristössä positiivisesti erilainen ja värikäs esiintyjä.

Ranskalais-suomalainen Tia Cohen vietti nuoruutensa rouheassa Punavuoressa, jonka elämänmakuinen katujen ja baarien kulttuuri oli kuin ranskalaisen chanson -musiikin elämistä arjessa. Nyt Tia Cohen tulee ranskalaisen chansonin kanssa uusiin maisemiin, ja ihastuttaa ravintola Kivitipun Show & Dinner -illassa.

Edith Piaf ja Charles Aznavour ovat ranskalaisen kulttuurin kulminaatiopiste, sanoo Tia Cohen. Nämä artistit, heidän sydämeenkäyvät kohtalonsa ja näistä kokemuksista kumpuavat musiikilliset tulkinnat osuvat erittäin hyvin Punavuoren työläiskaupunginosan historiaan, ja käyvät katkeran suloisesti käsi kädessä tämän kaupunginosan hengen ja tunnelman kanssa.

Tian konsertti on kuin 50-luvun Pariisi puristettuna kahden tunnin elämykseksi. Se tarjoaa vahvoja tunteita: iloja, suruja, rakastumisia ja hylkäämisiä mollivoittoisen laulun ja katarttisen puhdistavan naurun keinoin.

Tia Cohenin Piaf-ilta on nostanut esille tunteita ympäri Suomea jo usean vuoden ajan. Hänet on nähty esiintymässä mm. Finlandia-talolla, Turun Logomossa, Riku Niemi Orchestran solistina, pienissä ja isoissa ravintoloissa, TV:ssä ja radiossakin. Missä tahansa esitys on koettu, on se jättänyt katsojiin syvän tunnejäljen, aidon kokemuksen 1940-ja 50-luvun pariisilaisesta kulttuurista.

Edith Piaf, ilotytön avioton lapsi hurmasi yleisöjä Pariisissa 1950-luvulla. Hänen herkkä ja hauras olemuksensa yhdistettynä vahvaan anteeksipyytämättömään tulkintaan toi hänelle aikoinaan kutsumanimen ”Pariisin varpunen”. Punavuoren yleisö nimesi Piaf-tulkinnoista tutuksi tulleen Tia Cohenin Punavuoren varpuseksi. Lempinimi ei synny tyhjästä, myös Cohenin esityksestä syntyy ajatus koskettavan tunnekokemuksen pyrähtämisestä paikalle kevyesti, kuin tyhjästä, hetken päästä kadotakseen taas taivaalle.

Lippuun kuuluu illallinen sekä konsertti.

Liput : myynti@kivitippu.fi tai soittamalla ravintolaan 0447910470

Share:
2018 TiaCohen.com, website by Asko Salminen/ www.salminen.ee
EnglishFinnishSpanish