LA SOIRÉE EDITH PIAF AVEC TIA COHEN SHOW & DINNER

16 tammikuun, 2019
6:30 pm
Tehtaankatu 25, Helsinki
SOLD OUT
LA SOIRÉE EDITH PIAF AVEC TIA COHEN SHOW & DINNER

Tervetuloa nauttimaan iltaa Fabrikiin elävän musiikin ja ranskalaisen huippuruoan merkeissä.

Luvassa on ikimuistoinen ilta parhaiden ystävien, unohtumattoman musiikin ja ruoan kanssa. Illan special menun on loihtinut Fabrikin ranskalainen keittiömestari Mathias Perini.

Pitkään Punavuoressa, Helsingissä asuneena Tia on ansainnut arvonimen ”Punavuoren varpunen”. Sillä viitataan Tian suurieleiseen, ja sydämeenkäyvään tapaan muuttaa esiintymisellään Punavuorelaisbaarien tunnelma vastaamaan pariisilaiskapakoiden tiivistä, elämänmakuista sykettä.

Tia Cohenin Piaf-ilta on nostanut esille tunteita ympäri Suomea jo usean vuoden ajan. Hänet on nähty esiintymässä mm. Finlandia-talolla, Turun Logomossa, Riku Niemi Orchestran solistina, pienissä ja isoissa ravintoloissa, TV:ssä ja radiossakin. Missä tahansa esitys on koettu, on se jättänyt katsojiin syvän tunnejäljen, aidon kokemuksen 1940-ja 50-luvun pariisilaisesta kulttuurista.

Nyt ”Punavuoren Varpunen”, Tia Cohen orkestereineen on valmistanut kokonaisvaltaisen illan Edith Piafin musiikin parissa. Piaf lllassa voit iloita monipuolisesti ranskalaisesta kulttuurista äänin, tuntein ja mauin. Kyse ei siis ole pelkästä konsertista, vaan monipuolisesta ikimuistoisesta kokemuksesta kauneimpien chansonien rytmittämänä.

Ravintola Fabrikin ravintolakonsepti perustuu vahvasti ranskalaiseen ruokakulttuuriin -suomalaisten pientuottajien raaka-aineitakin hyödyntäen.
Fabrik haluaa rakentaa helposti lähestyttävän ruokailuelämyksen kaikille jotka nauttivat hyvästä ruuasta ja seurasta!

Illan Menu

Amouse bouche
Small tasty surprise from the kitchen
Tuna tartar
Kale, different citrus, blood orange granita and lemon mayo
Rib of a wild venison
salsify purée and crisps, truffle pommes Dauphine and Brussels sprouts
Trou normand
Small sorbet surprise from the kitchen
Fromages
assortment of cheeses
Crêpes Suzette
orange blossom ice cream

 

 

 

Share:
2018 TiaCohen.com, website by Asko Salminen/ www.salminen.ee
EnglishFinnishSpanish